Om mig och MusikMusik.se

Hej, nu har jag äntligen beslutat mig för att starta min musikblogg.

Här tänker jag samla massor av kul information om musik i alla dess former.

Jag tänker prata om olika artister i olika genre, som jag och/eller andra tycker är intressanta. Många av dem jag gillar har betytt mycket för mig i mitt liv. Jag tänker också skriva en del om musikinstrument.
Självklart kommer en del att handla om körmusik, då jag är en lycklig, aktiv medlem i kören WomenMen sedan mars 2013.

Fast jag börjar med lite om mig själv:

Jag heter Linda Nilsson och jag är dotter till Harris Larsson, en känd profil i Göteborg med omnejd.
Han är gitarrist och driver fortfarande (83 år gammal!) sin musikaffär Harris Musik i Mölndal.
Min syster Lena, som är aktiv medlem (sångerska, keyboardist och dragspelerska!) i bandet ”Trippix” hjälper även till i musikaffären.

Jag bor i en villa i Svaneholm, en liten by utanför Borås tillsammans med min man och min ena son.
Jag har en trädgård, som jag älskar att odla i. Jag har 3 katter och min man har 3 akvarier. Tidigare hade vi en hund, men han har tyvärr gått bort.
Jag spelar gitarr, keyboard, piano och tvärflöjt endast för husbehov nu, tidigare var jag musiklärare.
Dessutom har vi VÄLDIGT MYCKET musik på skivor som vi lyssnar på, musik är en stor del av livet!

På dagtid arbetar jag på Notlagret.se, ett helt fantastiskt arbete för mig. Jag har hand om det mesta, men inriktar mig helst på att ha kontakt med olika människor, som jag hjälper att hitta rätt i det enorma utbudet av noter som vi kan erbjuda. Vi har över 70.000 titlar i vår databas! Jag hjälper både privatpersoner, organisationer och musikskolor.